Diari La Veu del País Valencià
El Nadal arriba als centres de l’OACSE de Benicarló
Els centres que integren l’Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats (OACSE) han celebrat el Nadal amb diverses activitats festives. Nombroses entitats socials i culturals de Benicarló han participat apropant el Nadal als més de 140 usuaris dels centres.

El Centre Geriàtric, la Residència El Collet, la Residència Sant Francesc i el Centre de Dia Nou d’Octubre han celebrat el Nadal amb un seguit d’activitats pensades per a dinamitzar el dia a dia dels centres i per a viure amb intensitat unes dates tan assenyalades. Els més de 140 usuaris amb què compten els centres han fet sortides per visitar els pessebres nadalencs, han preparat menús especials, han dut a terme activitats recreatives i han participat activament en l’elaboració de targetes de Nadal que han enviat a la Corporació Municipal, institucions, familiars i entitats socials.

Les activitats amb més bona acollida han estat les organitzades per diverses entitats socials i culturals, que han oferit actuacions i concerts: el Centre Aragonés de Benicarló, la Coral de Gent Gran, els joves de Confirmació de les parròquies de Benicarló, el Cor Gregorià La Salle, l’Associació de la Dona o la Coordinadora de Penyes.

La presidenta de l’Organisme, Filo Agut, ha volgut agrair «la bona voluntat i la predisposició de les entitats de Benicarló que han participat en aquestes activitats posant el seu granet de sorra per fer més especials aquests dies» i ha destacat la tasca dels directors dels centres, psicòlegs i animadors, «que han preparat una magnífica programació per a apropar el Nadal tant a les persones majors com a les persones amb diversitat funcional».

Comparteix

Icona de pantalla completa