Diari La Veu del País Valencià
Benicarló patina sobre gel solidari

La regidoria d’Esports de l’ajuntament de Benicarló ha obert una pista de patinatge nadalenca a l’espai annex del Pavelló Poliesportiu. Si el gel s’ha usat sempre com a sinònim d’apatia, distanciament i indiferència, a Benicarló troba la contrapartida en una iniciativa solidaria orientada a les famílies i infants sense recursos.

El regidor d’esports de l’ajuntament de Benicarló, Carlos Flos, ha anunciat l’apertura d’una pista de patinatge sobre gel a l’annex del Pavelló Poliesportiu. La iniciativa persegueix una finalitat solidària orientada a famílies i xiquets que compten amb escassos recursos econòmics.

Així, per a accedir a la pista, caldrà aportar una joguina o 1 Kg d’aliments no peribles. Les joguines seran entregades als xiquets pels reis d’Orient en la visita que faran a Benicarló el pròxim 5 de gener, i que enguany s’emmarca també en la campanya “Els drets dels infants en joc”, organitzada per Creu Roja.

El regidor d’esports ,Carlos Flos, ha anunciat que la pista estarà oberta des d’avui mateix, dia 2 , fins al 5 de Gener, en horari de 10 a 13h i de 16 a 20 h. Els patins i la resta de material necessari per a practicar este esport seran facilitats per l’ajuntament, de manera que els patinadors només hauran d’acudir amb una joguina, o un Kg d’aliments sense data de caducitat propera.

Comparteix

Icona de pantalla completa