Diari La Veu del País Valencià
Benicarló impulsa el Concurs de Cantautors amb la Veu Petita
La Regidoria de Cultura i l’Associació Petit Festival han presentat avui la segona edició del Concurs de Cantautors amb la Veu Petita, l’únic esdeveniment musical a l’estat espanyol dedicat a la cançó d’autor en llengües minoritzades. El carrers i places del casc antic de Benicarló acolliran les actuacions dels guanyadors els dies 19 i 20 de maig.

El regidor de Cultura, Josep Barberà, i la presidenta de l’Associació Petit Festival, Sònia Llorach, han presentat les línies mestres de la segona edició del Concurs de Cantautors amb la Veu Petita, una iniciativa que s’emmarca en la celebració del Petit Festival i que després de l’èxit de públic aconseguit l’any passat, enfila una nova etapa que «es perfila amb bones expectatives de participació», tal com ha apuntat el regidor. Barberà ha subratllat també que la celebració del concurs de cantautors es un exemple «de la col·laboració de la Regidoria amb les entitats culturals de Benicarló».

L’esdeveniment musical, que forma part de les activitats que s’organitzen sota el paraigua «El Centre Batega», omplirà de veus el casc antic de Benicarló els propers 19 i 20 de maig i comptarà amb l’actuació dels guanyadors del Concurs, obert per a cantautors que canten en català, èuscar, gallec, astur-lleonés, aragonés i occità.

Totes aquelles persones interessades a participar-hi poden enviar les seues propostes a través del correu [email protected] en què es faran constar els enllaços de Youtube per a veure els vídeos de les cançons que presenten a concurs.

El concurs atorgarà tres premis de 600, 500, i 300 euros als tres guanyadors. Els dos primers premis els atorgarà un jurat format per reconegudes figures de la música i la literatura, que valoraran la qualitat interpretativa, musical i literària de les cançons que es presenten: Lissy López, Leo Tejedor, Pep Mirambell i Carles Lluch. El tercer correspondrà a l’artista millor valorat pel públic, que podrà visionar els vídeos de les cançons a través de la pàgina de Facebook de Petit Festival Benicarló.

La presidenta de l’Associació Petit Festival, Sònia Llorach, ha destacat la qualitat dels membres del jurat i ha remarcat que «per a participar en el concurs caldrà presentar dues cançons gravades en vídeo amb enllaç a Youtube i interpretades, com a màxim, per dos músics. Les cançons, que han de ser originals i pròpies, es podran presentar fins al 8 d’abril de 2017.

Comparteix

Icona de pantalla completa