Diari La Veu del País Valencià
Benicarló traslladarà la valoració dels danys ocasionats pel temporal a la Generalitat i al Ministeri
Després del temporal del cap de setmana, l’alcaldessa de Benicarló ha explicat que l’Ajuntament farà una valoració de tots els danys ocasionats i els traslladarà a la Generalitat i el Ministeri. La passarel·la de fusta de la costa nord ha quedat inutilitzada i s’han produït diversos desperfectes en els vials propers a la mar.

L’Ajuntament de Benicarló traslladarà la valoració de tots els danys ocasionats pel temporal del passat cap de setmana a la Generalitat Valenciana en el marc de la reunió convocada per a la setmana que ve amb els alcaldes de la comarca per tal d’explicar la línies d’ajudes que la Generalitat aprovarà al respecte. Al mateix temps, també es traslladarà la valoració al Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, competent en matèria de costes.

La principal conseqüència del temporal a Benicarló ha estat la pràctica desaparició de la passarel·la de fusta de la costa Nord, una obra executada pel Ministeri el 2014 i valorada en 200.000 euros, que segons han reconegut els serveis tècnics de l’Ajuntament, ‘ha quedat completament inutilitzada’.

Paral·lelament, l’Ajuntament està treballant des d’ahir en la neteja d’alguns trams de l’avinguda del Papa Luna, el Passeig Marítim Sud, la carretera de la Mar Xica i també ha actuat en la Ratlla del Terme i la desembocadura de la Rambla de Cervera.

L’alcaldessa, Xaro Miralles, ha constatat que ‘els danys han estat considerables pel que fa a infraestructures’ i ha anunciat que ‘reclamarem a les administracions competents les ajudes que ens corresponen’.

Comparteix

Icona de pantalla completa