Diari La Veu del País Valencià
Es tornaran a fer més òperes en el ruïnós Palau de les Arts?

Europa Press / València.

El Palau dels Arts Reina Sofia ha cancel·lat les representacions de l’òpera Manon Lescaut, de Puccini, programades per als dies 1, 4, 7, 9, 12, 15 i 18 de febrer, per motius de seguretat després dels despreniments de part del revestiment ceràmic que es van produir aquest passat dijous arran de les fortes ratxes de vent.

Sobre aquest tema, el centre d’arts valencià ha assenyalat en un comunicat que “s’ha vist obligat a adoptar aquesta decisió per motius de seguretat” i ha explicat que reprendrà la seua programació lírica i simfònica quan hi haja garantia total de seguretat per a l’accés al públic.

El Palau de les Arts informarà en breu del procediment per al reemborsament de l’import corresponent als abonats i afectats per la compra de localitats per a aquesta producció, segons han assenyalat les mateixes fonts.

El mestre madrileny Plácido Domingo era l’encarregat de dirigir aquest drama líric en tres actes, que arriba al centre d’arts valencià en una producció del Teatre Regi vaig donar Parma i de la qual Stephen Medcalf era el responsable de la posada en escena.

Es tracta del segon muntatge que el director britànic anava a estrenar en la capital del Túria després de l’èxit de públic i crítica amb la seua versió conceptual i simbolista de ‘Die Zauberflöte (La flauta màgica)’, de Mozart, la passada temporada.

Comparteix

Icona de pantalla completa