Diari La Veu del País Valencià
Benicarló s’adhereix a la campanya d’acolliment familiar
Benicarló s’adhereix a la campanya d’acolliment familiar de la Generalitat

La Regidoria de Benestar Social s’ha adherit a la campanya de divulgació i sensibilització que està desplegant la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per tal de captar famílies acollidores. De l’1 al 6 d’abril es duran a terme diverses accions informatives al respecte a Benicarló i Vinaròs.

Amb l’objectiu de donar i conéixer i fomentar entre les famílies de Benicarló l’acolliment de menors, l’Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria de Benestar Social, s’ha adherit a la campanya que ha posat en marxa la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i ha organitzat, juntament amb l’Ajuntament de Vinaròs, diverses activitats que van adreçades principalment a apropar el concepte d’acolliment familiar i a mostrar la necessitat de comptar amb famílies acollidores per tal que l’atenció de menors sense protecció es faça en un nucli familiar.

Les accions començaran aquest diumenge 2 d’abril, en el marc de la Mostra d’Entitats Socials, on es farà una micro-xarrada i s’instal·larà una taula informativa al voltant de l’acolliment familiar, amb la col·laboració de l’AVAF (Associació de Voluntaris d’Acolliment Familiar). Aquesta mateixa activitat es repetirà dimecres 5 d’abril als voltants del Mercat del Dimecres.

A Vinaròs, les activitats s’han concentrat a través d’estands informatius que s’instal·laran de l’1 al 4 d’abril a la plaça de Sant Agustí (de 10.00 a 14.00 hores). A més, hi haurà una xarrada informativa per a professionals el 4 d’abril al Vinalab (18.30 hores) i una xarrada informativa per a públic en general el 6 d’abril a la Biblioteca Municipal. Aquestes activitats comptaran amb servei de guarderia.

Comparteix

Icona de pantalla completa