Diari La Veu del País Valencià
El Circuit Bancaixa reprèn la seua activitat a Benidorm
RedactaVeu / Benidorm
El XXIII Circuit Bancaixa reprèn la seua activitat demà a partir de les 18.30 hores al trinquet Alcalde Vicent Pérez Devesa de Benidorm. Arranca la segona ronda de la primera fase del campionat amb la partida que enfrontarà a l’equip local, format per Rodrigo, Raúl i Canari (substitut del lesionat Héctor), contra el de València, amb Víctor, Dani i Colau II.

Les dues formacions arriben a la cita en situacions diferents en la classificació general. Mentre que el trio de Rodrigo suma quatre punts i es troba virtualment classificat per a les semifinals absolutes, Víctor i els seus encara no coneixen la victòria, encara que van sumar un punt en l’única partida que han disputat.

Tractant-se d’un xoc a Benidorm, d’on és originari Rodrigo, es podria assenyalar al jove escaleter esquerrà com a favorit. El pilotari local va demostrar un gran estat de forma recentment, el passat 29 de desembre, quan es va proclamar campió del Trofeu Nadal de Benidorm. A més, va ser proclamat millor pilotari jove de 2013 en el passat Trofeu de Mestres-SabadellCAM.

La segona ronda del Circuit Bancaixa continuarà divendres al trinquet del Genovés, amb el xoc que enfrontarà a Massamagrell (Soro III i Salva, substitut de Jesús, també lesionat) contra Murla (Miguel i Félix). La tercera partida de quarts de final es durà a terme dissabte en Pelayo, on jugaran Álvaro, Tato i Nacho (Vila-real) contra Genovés II, Pere i Carlos (Pedreguer-Masymas). Diumenge, a Xàbia, està anunciat el duel dels líders de la competició i campions de la primera ronda, León, Santi i Tomàs II (Sueca), contra Fageca, Javi i Monrabal (Alcàsser).

El Circuit Bancaixa encara no ha completat un terç de la seua totalitat, i per davant encara té tres rondes més abans de les semifinals absolutes, a les quals accediran els quatre primers en la classificació. Com és habitual, en les primeres setmanes de març de decidirà el títol de campió.

Comparteix

Icona de pantalla completa