Diari La Veu del País Valencià
Albalat dels Tarongers tractarà l’aplicació de la biomassa a l’entorn industrial
RedactaVeu / Albalat dels Tarongers

L’objectiu de la jornada ‘Biomassa, Medi Ambient i Desenvolupament Local’ és mostrar diferents àmbits i propostes d’aplicació de la biomassa a l’entorn empresarial i industrial més enllà del ja conegut ús a la calefacció d’edificis; a més de reflexionar sobre com aquest combustible net i renovable pot ajudar a la gestió del territori i del medi ambient i reforçar la nostra autosuficiència energètica.

Les ponències i presentacions programades inclouen representants de l’administració, membres de la comunitat universitària, empresaris i inversors en el sector i experts en la matèria. En paral·lel es celebrarà una llotja sectorial a la qual ja han confirmat la seua assistència nombroses empreses punteres del sector.

L’objectiu d’aquesta llotja és que les empreses expliquen als assistents les seues propostes i activitats. Entre aquestes destaquen empreses de la zona i altres fortament innovadores com les que fabriquen ‘pellets’ d’alt rendiment a partir de residus, les que aprofiten recursos locals com el suro, el fabricant de calderes amb més prestigi del sector o fabricants de tecnologia per a extraure biogàs de residus orgànics. També participaran en aquesta llotja enginyeries i altres empreses especialitzades del sector.

L’esdeveniment es celebrarà el proper 10 de gener a la sala multiusos del complex poliesportiu d’Albalat dels Tarongers.

A la jornada s’assistirà prèvia inscripció gratuïta. Mitjançant aquesta també podrà concertar-se la reserva de places per al dinar en establiments locals, un menú que es pagaran els mateixos assistents inscrits.

Els interessats hauran de formalitzar la inscripció per telèfon en el número 962245355 o en el correu electrònic [email protected] .

Més informació ací.

Comparteix

Icona de pantalla completa