Diari La Veu del País Valencià
Rèplica a les traves del PP perquè Petrer tinga un interventor habilitat
El Regidor d’Hisenda Ramón Poveda ha comparegut per a respondre a les últimes declaracions del PP respecte a la demanda de Subdelegació de Govern en contra de l’acord de ple pel qual s’adequaven les condicions del lloc d’interventor de l’Ajuntament.

Poveda ha qualificat les seues declaracions de “ofensa per al poble de Petrer” hagut de que segons l’equip de govern, l’única cosa que s’ha pretès amb la redefinició del lloc de l’Interventor és fer atractiva aqueixa plaça.

L’edil d’Hisenda ha ressaltat que una de les seues prioritats en la seua regidoria és cobrir aqueixa plaça com més prompte millor, d’ací la necessitat de redefinir el lloc per a poder disposar d’un interventor habilitat “l’Interventor d’un Ajuntament és el que fiscalitza i cuida pel bon fer en les arques municipals. És fonamental per al poble de Petrer comptar amb un habilitat malgrat que, l’interventor actual accidental, sent administratiu, està fent el seu treball de forma exemplar”

Així mateix Poveda ha qüestionat que el PP està posant tantes traves via Subdelegació del Govern (en mans del PP) al fet que l’Ajuntament dispose d’un interventor “Som conscients del malestar que té el PP des que va perdre les eleccions, i de la quantitat de notícies negatives que han eixit en relació a la seua nefasta gestió econòmica, sobretot per les factures sense pagar, però considerem que ja és moment que es deixe de lluites polítiques i es dedique a lluitar pels interessos del nostre poble”.

En relació a la demanda Poveda ha comentat que l’admissió és fruit d’un procés automàtic en tractar-se un contenciós-administratiu, cosa que hauria de saber com advocat el Regidor popular Oscar Payá. A més Poveda ha recordat en aquest sentit que “davant la petició de Subdelegació d’una suspensió en l’aplicació de les mesures, el jutjat ens la ha tingut en compte, per la qual cosa aquesta admissió no vol dir gens per si mateixa”.

El regidor d’Hisenda ha finalitzat afirmant que s’està realitzant tots els passos pertinents amb total sensatesa amb la finalitat de tenir un interventor habilitat amb la major celeritat possible “no estem cometent cap irresponsabilitat, açò està seguint un procediment normal pel bé de la transparència de la ciutat. El que ens estranya és aquesta pretensió per part del PP perquè açò no siga així. I ens preguntem, Quin és la raó oculta?”, s’ha pregntat.

Comparteix

Icona de pantalla completa