Diari La Veu del País Valencià
L’alcalde de Petrer participa en la Comissió d’Educació de la FEMP a Madrid
L’alcalde de Petrer, Alfonso Lacasa, va acudir ahir a Madrid per a participar en la Comissió d’Educació que va organitzar la FEMP (Federació Espanyola de Municipis i Províncies) i on han participat nombrosos alcaldes de diferents punts de la geografia espanyola.

Lacasa ha explicat en aquesta comissió que en el cas de Petrer, “tots els centres educatius de tots els nivells i ensenyaments estan sostinguts amb fons públics pel que veu vital, tant per a Petrer, com per a la resta dels localitats que aquesta comissió es convertisca en una eina útil per a la els municipis en qüestions educatius”.

La Comissió ha engegat un Pla de Treball per al present any en el qual es planteja lluitar contra l’assetjament i l’abandó escolar com a objectiu principal.

A més, els alcaldes de diferents municipis han advocat per engegar polítiques transversals que permeten una lluita eficient en qüestions socials i de drogodependència.

Lacasa s’ha mostrat satisfet amb les perspectives d’aquesta Comissió i s’ha mostrat compromès a aportar tot el possible pel bé de Petrer i de la resta de municipis de la FEMP.

Comparteix

Icona de pantalla completa