Diari La Veu del País Valencià
Petrer inaugura al costat dels alcaldes d’Elda i Elx la Fira Internacional Futurmoda
L’alcalde de Petrer, Alfonso Lacasa ha inaugurat al costat dels alcaldes d’Elda i Elx, Rubén Alfaro i Carlos González respectivament, la fira internacional de calçat, pell i marroquineria Futurmoda, que tindrà lloc avui i matí en IFA, en la ciutat d’Elx.

Per primera vegada, els tres alcaldes de les ciutats més importants en el sector calçat i marroquineria de la província han inaugurat aquesta fira en la qual participen més de 250 signatures nacionals i internacionals.

Lacasa ha ressaltat la importància del suport institucional a les empreses de calçat i marroquineria locals, empreses que en ciutats com Petrer, Elda o Elx generen un important nombre d’ocupacions “volem cercar les necessitats reals que necessiten les empreses de la població. Des de l’Ajuntament, ja estem intentant formar i assessorar a les mateixes per a facilitar la millora tecnològica i la seua competitivitat, vital per al manteniment de l’ocupació en la nostra ciutat”.

Així mateix, l’alcalde ha afirmat que “la indústria del calçat de Petrer, Elda, Elx i de la resta d’Espanya tenen una oportunitat per davant per a mantenir un creixement sostenible que es reflectisca en un major augment de l’ocupació. Des de l’Ajuntament anem estar al costat de les empreses per a aconseguir que les empreses siguen més fortes i l’ocupació cada vegada siga major”

La fira Futurmoda s’ha convertit en el referent de la indústria de la moda per al calçat i la marroquineria a nivell nacional i en ella es presentaran més de 100.000 mostres de productes ocupant 6.000 metres expositius, en el Pavelló 2 d’IFA.

Comparteix

Icona de pantalla completa