Diari La Veu del País Valencià
Petrer invertirà 1,7 milions d’euros gràcies a la bona gestió del 2015
El Regidor d’Hisenda Ramón Poveda ha comparegut aquest matí als mitjans de comunicació per a presentar el tancament dels comptes de l’exercici 2015, on, després de la gestió i ajust de les mateixes en els últims mesos, s’ha pogut aconseguir un superàvit pressupostari que van a permetre realitzar prop d’1,7 milions d’euros a inversions a Petrer.

Poveda ha assenyalat que “Han sigut uns mesos d’enormes sacrificis, però al final hem aconseguit no solament posar al dia els comptes de l’Ajuntament, sinó generar un romanent important que ens va a permetre realitzar algunes inversions de les quals ens vam comprometre en campanya electoral”.

En relació a aquestes inversions, l’edil ha anticipat que es va a invertir, entre altres coses, en l’arranjament i reforma de la piscina municipal i en el tancament de les pistes esportives. “Les instal·lacions esportives porten un manteniment mínim des de fa molts anys i per açò en el nostre programa electoral ens comprometíem al seu arranjament amb la major rapidesa possible. Ara gràcies a aquestes inversions anem a poder deixar una piscina òptima complint amb tots els ciutadans”.

Malgrat la seua satisfacció, Poveda ha volgut recalcar que la gestió del pressupost de 2015 i el seu tancament no ha estat en els últims mesos plagats de dificultats, malgrat que finalment s’ha pogut arreglar la situació. “Ha sigut complicat gestionar el pressupost per a arribar a tenir aquest superàvit ja que ens hem trobat amb diverses sorpreses negatives per part de l’anterior equip de govern, com les factures de Fobesa. A més, la Llei d’Estabilitat pressupostària del Sr.Montoro ens impedeix destinar els diners del superàvit a Serveis Socials, per la qual cosa no ens queda una altra que destinar-ho a inversions municipals que almenys milloren les instal·lacions dels ciutadans de Petrer”

Comparteix

Icona de pantalla completa