Diari La Veu del País Valencià
Petrer signa el conveni per a la celebració d’Art en Bitrir 2016
L’alcalde i el regidor de cultura de Petrer, Alfonso Lacasa i Fernando Portillo respectivament, juntament amb el responsable de l’Associació Cultural Artenbitrir, Quique Montoya, han signat aquest matí el conveni per a l’organització de la IV trobada d’artistes de Calle “Art en Bitrir”.

L’alcalde i el regidor de cultura de Petrer, Alfonso Lacasa i Fernando Portillo respectivament, juntament amb el responsable de l’Associació Cultural Artenbitrir, Quique Montoya, han signat aquest matí el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’associació per a l’organització de la IV trobada d’artistes de Calle “Art en *Bitrir” 2016 que tindrà lloc del 15 al 17 d’abril en el barri antic de Petrer.

El conveni, que va ser aprovat pel ple de l’ajuntament ahir dijous i que ha sigut signat avui, permetrà organitzar la quart edició d’aquest important festival que, any a any, augmenta en nombre de visitants i popularitat. Artistes professionals de tots els racons del panorama nacional i internacional es donaran lloc durant aqueixos 3 dies amb representacions i expressions artístiques per a tots els públics.

Segons l’organització, estan programades més de 100 actuacions que, al costat de la decoració dels carrers i places feta per els/les alumnes/es dels col·legis de Petrer i l’equip de voluntariat, compondran el mosaic d’un dels esdeveniments culturals mes importants de l’any a Petrer. Al costat d’açò tindrà lloc altres activitats paral·leles com una mostra de grafit duta a terme per artistes locals, diversos artistes que actuaran i presentaran les seues propostes fora de programació, concerts i els concursos de fotografia i estàtues humanes.

A més també tindrà lloc ExpoBITRIR, un singular i concorregut espai on els artesans i artistes plàstics podran crear, exposar i vendre el seu art a l’aire lliure. La Regidoria de Cultura i l’Associació Cultural s’han mostrat molt satisfets per la realització d’aquest esdeveniment altre any més i per la importància que el mateix va guanyant cada any.

Comparteix

Icona de pantalla completa