Diari La Veu del País Valencià
Petrer i Art en Bitrir presenten “Art en Bitrir 2016”
L’associació cultura Art en Bitrir i la Regidoria de Cultura han presentat aquest matí el programa d’activitats del pròxim IV Trobada d’Artistes de Calle “Art en Bitrir” que tindrà lloc del pròxim 15 al 17 d’abril en el Barri Antic de Petrer.

L’edil de cultura, Fernando Portillo, ha volgut agrair en primer lloc a l’associació cultural el seu treball i organització, organització que ha fet possible que Art en Bitrir se celebre per 4º any a Petrer i amb una repercussió per al poble cada vegada major, en termes d’afluència, comerç i activitats culturals.

Portillo ha assenyalat que l’Ajuntament ha volgut col·laborar de manera important amb aquest esdeveniment i per primera vegada “s’ha signat un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’associació Art en Bitrir que ha permès ampliar la col·laboració econòmica de l’Ajuntament en 2.000 euros més respecte a l’any possible així com millorar el suport logístic per part de l’Ajuntament per a facilitar la celebració de totes les activitats”.

Almudena Blasco, de l’associació Art en Bitrir, ha volgut reiterar també l’agraïment a tots els voluntaris que van a permetre celebrar i organitzar tots els actes programats. ”Més de 60 persones a més de 17 coordinadors van a treballar tant abans com durant els 3 dies que dura Art en Bitrir perquè tot funcione correctament”.

María de Rogríguez, també de l’organització ha volgut informar a més de l’exposició de Pintura Mural que tindrà lloc en la Plaça de Foia i que anirà acompanyada de música i espectacle. 14 participants mostraren les seues obres on les propostes han vingut no solament de la província, sinó d’artistes procedents d’altres punt de d’Espanya com Barcelona, Girona o Granada entre uns altres.

Al costat d’açò, paral·lelament a la trobada, també s’han organitzat dos concursos, un d’estatues humanes que tindrà lloc el 16 d’abril a les 19 hores i el premi del qual són 500 euros i un altre concurs de fotografía el tema del qual serà totes les activitats i actuacions que se celebren els dies d’art en bitrir, amb 4 premis de 4 categories (millor foto artística, d’ambient, d’actuacions i premi infantil).

Per a finalitzar, el coordinador de l’associació, Quique Montoya, ha mostrat la seua satisfacció per haver pogut organitzar aquesta quarta trobada, que “situa a Petrer en el panorama internacional. Hem rebut propostes de diversos paisos com Israel o França entre uns altres, i cada vegada l’afluència de públic és major tant de gent de Petrer com de fora”. Finalment, l’associació Art en Bitrir ha volgut agrair la col·laboració per part de l’Ajuntament i dels patrocinadors per a la celebració d’aquest Art en *Bitrir 2016.

Comparteix

Icona de pantalla completa