Diari La Veu del País Valencià
El guanyador Masterchef 2015 en les I Jornades Gastrónomiques Sucre de Petrer
La regidora de Desenvolupament Econòmic i Turisme Leonor Maestre al costat de Mari Carmen Payá, responsable del restaurant el Sucre de Petrer, han presentat aquest matí les I Jornades Gastronòmiques Sucre que tindrà lloc el pròxim 20,21 i 22 d’abril.

Aquestes jornades gastronòmiques, impulsades per aquest restaurant i on col·labora la Regidoria de Turisme de Petrer s’enfoquen com un atractiu turístic per a la ciutat en la qual es pretén conjuminar la tradició amb la innovació culinària de la gastronomia de la zona. Per a açò, s’explicarà en aquestes jornades amb el cuiner Carlos Maldonado, guanyador de MasterChef 2015, que cuinarà en directe durant les jornades en diversos plats en el restaurant.

Tal com ha comentat Payá, “Carlos va a replantejar un dels plats més típics de la gastronomia de Petrer, com és la Fasegura (també cridada pilota o farcit). En aquestes jornades s’elaborarà aquest plat amb ingredients d’Àsia reinventat aquest tradicional plat amb uns tocs molt diferents”.

Maestre per la seua banda ha volgut agrair al restaurant aquesta iniciativa alhora que ha aprofitat per a convidar a la resta de la comarca a l’assistència a les jornades “tenim la sort de provar la cuina d’uns dels millors cuiners del país i de provar la gastronomia més tradicional de la zona d’una manera totalment diferent”.

Per a participar en les jornades simplement és necessari reservar en el restaurant amb antelació en el telèfon 965 08 91 57. El preu de les mateixes és de 42€.

Comparteix

Icona de pantalla completa