Diari La Veu del País Valencià
Una estudiant de Petrer rep el premi al rendiment acadèmic
L’alcalde de Petrer, Alfonso Lacasa, ha rebut l’alumna Elena García González que va rebre el passat 20 d’abril de mans del Conseller d’Educació el premi extraordinari al rendiment acadèmic en Educació Secundària Obligatòria (ESO).
Elena, alumna d’IES Paco Mollá, ha sigut reconeguda en la cinquena convocatòria d’uns guardons amb els quals la Generalitat ha reconegut l’esforç de 269 alumnes que van finalitzar els seus estudis de Secundària en centres de la Comunitat Valenciana en el curs 2013-14 amb una nota mitjana de 10.
En la present edició s’han presentat un total de 803 sol·licituds d’alumnes, dels quals han sigut premiats 269. En concret, del total de premiats, 95 alumnes van realitzar els seus estudis en centres de la xarxa pública mentre que 174 alumnes ho van fer en centres concertats o privats.
Tot l’alumnat premiat ha obtingut en el quart curs d’Educació Secundària Obligatòria una nota mitjana de 10, motiu pel qual se’ls concedeix els premis extraordinaris.
L’alcalde de Petrer va voler donar l’enhorabona personalment a l’alumna reconeixement el gran mèrit i esforç d’Elena. “Açò demostra els grans alumnes que tenim a Petrer i la gran qualitat dels nostres centres educatius públics de la nostra localitat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa