Diari La Veu del País Valencià
Petrer incia la campanya ‘Al Col·le Segur’
La campanya, que ha començat com a pilot el col·legi Reina Sofia de Petrer, ha sigut presentada per l’alcalde, Alfonso Lacasa, regidors de la corporació municipal i la Policia Local de Petrer.
La Regidoria de Trànsit i Policia Local de Petrer ha posat en marxa la campanya “Al col·le segur”, una campanya en què es pretén conscienciar els xiquets de la importància de portar cura en l’encreuament dels carrers així com el respecte dels senyals de ciruculació per a la seguretat de tots. La campanya, que ha començat com a pilot el col·legi Reina Sofia de Petrer, ha sigut presentada per l’alcalde, Alfonso Lacasa, regidors de la corporació municipal i la Policia Local de Petrer.

En este col·legi els alumnes han pintat prop dels passos de vianants una “trajectòria de passos” que marquen per on és convenient creuar sense posar el risc de la seguretat. Fernando Portillo, regidor de Trànsit, ha comunicat que esta campanya s’espera que s’estenga a la resta dels col·legis de la ciutat donada la bona acollida tant del centre com dels alumnes del Reina Sofia, que il·lusionats han participat este matí pintant amb la col·laboració de la Policia i dels tècnics de Servicis Generals. “Estendrem esta campanya a més col·legis pròximament a fi de conscienciar a tots de la importància d’una bona educació viària, educació que s’ha de donar des de ben xicotets per a evitar problemes en el futur”, ha declarat Portillo.

Comparteix

Icona de pantalla completa