Diari La Veu del País Valencià
Petrer ofereix una setmana plena d’activitats

Petrer té programats diferents actes culturals i esportius per a la setmana que transocrrerà del 16 al 24 de juny.

Per començar, demà, divendres 17 de juny, tindrà lloc la presentació literària “Entre Cartas”, de Miguel Díaz Romero, a les 20.45 h, al Forn Cultural. La presentació serà a càrrec de Verónica Martínez. La novel·la escrita per l’autor local Miguel Díaz Romero sobre l’amor prohibit que van viure, a través de les seues cartes, els seus besavis a finals del segle XIX.

El dissabte 18 de juny, a les 19 hores, tindrà lloc una audició musical dels alumes d’Ecomut Pima Guitarra al Centre Cultural. Durant l’audició musical dels alumnes d’este col·lectiu local s’interpretarà música popular i temes clàssics.

El mateix dissabte, a les 21.30 hores, tindrà lloc la visita cultural ‘Petrer es vist de lluna’ al centre històric. Hi haurà visites guiades i teatralitzades pel centre històric de Petrer que recorreran els principals carrers i visitaran els monuments i edificis més emblemàtics, on personatges del nostre passat ens relataran anècdotes d’altres èpoques. Podeu inscriure’s a: Tourist Info – Tel. 96 698 94 01

El diumenge 19 de juny, de 10 a 14 hores, tindrà lloc la Trobada de Ganxet a la plaça de Dalt Diumenge. Durant la trobada tindrà lloc un taller de ganxet per a la confecció del bust de sant Bonifaci de la comparsa Llauradors. La inscripció es pot realitzar a: Tourist Info – Tel. 96 698 91 01

Per últim, el mateix diumenge, però d’11 a 14 hores, a la plaça de Baix Diumenge, podrem gaudir dels jocs tradicionals amb un taller dirigit al públic infantil i familiar, organitzat pel Museu Dámaso Navarro, per commemorar la celebració del Dia Internacional dels Museus.

Comparteix

Icona de pantalla completa