Diari La Veu del País Valencià
La Foia de Petrer incorpora una nova línia d’infantil
L’alcalde de Petrer, Alfonso Lacasa, acompanyat de la regidora d’Educació i la directora del centre de la Foia, Silvia Rodríguez i Maria Salut Maestre, respectivament, han informat avui en el Col·legi La Foia de la nova línia d’infantil que l’Ajuntament de Petrer ha pogut aconseguir i que s’engegarà en aquest col·legi el pròxim curs.

Lacasa s’ha mostrat molt satisfet per aquesta notícia després de l’intens treball realitzat: “Com a alcalde de Petrer estic molt content de poder anunciar que hi haurà 18 places més en la localitat per als xiquets de 0 a 2 anys. La direcció del col·legi i l’Ajuntament de Petrer han treballat intensament perquè, amb el suport del govern valencià, encapçalat per Ximo Puig, tinguem a Petrer, per primera vegada, una aula per a xiquets de 2 anys en aquest col·legi, la qual se suma a les que ja tenim en el Col·legi Infantil Els Peixos i Verge del Remei.”

L’alcalde, a més, ha volgut recalcar l’objectiu de lluitar per l’educació pública a Petrer: “Donem una resposta a tantes famílies que han demanat escola pública a Petrer. El nostre objectiu és lluitar perquè totes les famílies puguen tenir plaça pública en aquesta ciutat i aquest és un pas important per aconseguir aqueix objectiu. Per la seua banda, Silvia Rodríguez ha informat que la regidora d’Educació ha informat que ja ha preparat el projecte per a l’adequació d’aules amb la finalitat que al setembre estiguen habilitades i puguen donar servei a aquesta nova línia d’infantil.

Maria Salut Maestre, com a directora del Col·legi La Foia, s’ha sentit molt contenta i il·lusionada de tenir aquesta oportunitat i donar resposta a aquesta etapa de l’educació infantil a Petrer. A més, ha volgut informar als pares que “aquesta línia d’infantil disposarà d’1 mestre d’infantil, 1 educador d’infantil i 1 monitor de menjador i que el període de matriculació començarà demà 21 de juny i s’allargarà fins al dia 28. La matriculació es realitzarà en el mateix Col·legi La Foia, preferiblement en horari de 12 a 13 hores.” La selecció es realitzarà amb el mateix procediment que en la resta de les escoles infantils sobre la base dels criteris de Conselleria.

Comparteix

Icona de pantalla completa