Diari La Veu del País Valencià
A Petrer es pot obrir una empresa en menys de 48 hores
El Regidor de Desenvolupament Econòmic, David Morcillo, ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per informar de la creació del punt PAE (Punt d’Accés a l’Emprenedor) en l’Agència de Desenvolupament Econòmic de Petrer. Aquest punt PAE dóna l’oportunitat de crear una empresa en un termini màxim de 48 hores sense haver de realitzar més tràmits que la signatura notarial, cita que també es concreta en el mateix PAE.

D’aquesta forma, des de l’ADESP, a l’emprenedor se li gestiona l’alta en l’agència tributària, seguretat social i registre mercantil i altres tràmits administratius de forma completament gratuïta i se li concreta una cita i hora per a la notaria encarregant-se la ADESP de transmetre i ordenar la informació al notari per a agilitat de l’emprenedor. Morcillo ha afirmat que “aquest punt PAE significarà accelerar i abaratir el procés de constitució d’empresa per a l’emprenedor ja que els tramites administratius són gestionats per la ADESP de manera gratuïta i a més permetrà la creació de l’empresa en un termini màxim de 48 hores”.

A més, tal com ha comentat l’edil, es va a aprofitar aquest punt PAE per a assessorar a l’empresari quant a llicències afegides que puga necessitar i oferir-li l’oportunitat d’accedir a finançament a un interès molt competitiu gràcies als convenis que l’Agència ha subscrit aquests últims mesos amb La Caixa i CaixaPetrer per a afavorir el finançament dels emprenedors.

“Volem que el punt PAE servisca també per a assessorar a l’emprenedor i per a ajudar-lo en el seu finançament, en la seua primera etapa de creixement empresarial”, ha declarat David Morcillo. El Punt PAE estarà situat en l’Agència de Desenvolupament Local de Petrer en la Calle Luís Doll en l’horari d’atenció al públic de l’agència.

Comparteix

Icona de pantalla completa