Diari La Veu del País Valencià
Petrer – Anàlisi de l’estat de l’Hotel de l’Estació d’Autobusos
L’alcalde de Petrer acompanyat del regidor i els tècnics d’Urbanisme han visitat aquest matí l’Hotel situat en l’estació d’autobusos de Petrer que recentment ha sigut cedit per part de l’empresa encarregada d’explotar l’Hotel a l’Ajuntament de Petrer.

L’alcalde de Petrer acompanyat del regidor i els tècnics d’Urbanisme han visitat aquest matí l’Hotel situat en l’estació d’autobusos de Petrer que recentment ha sigut cedit per part de l’empresa encarregada d’explotar l’Hotel a l’Ajuntament de Petrer. Alfonso Lacasa i Fernando Portillo han volgut visitar totes les habitacions i sales de l’Hotel així com analitzar les característiques i estat dels mateixos amb la finalitat de plantejar possibles usos que puguen donar una utilitat i regenerar l’entorn de l’estació d’autobusos.

Lacasa ha afirmat que “l’Hotel es troba en molt bon estat de conservació malgrat els anys que porta tancat. De fet, està complet de mobles i electrodomèstics en la majoria d’habitacions i l’estat en general és molt bo”. Portillo, regidor d’urbanisme ha manifestat que “ja hi ha algunes persones interessades a utilitzar aquest Hotel per a donar-li un ús. Tenim plantejat en les pròximes setmanes reunir-nos amb elles per a escoltar-les i analitzar-les i veure si són interessants tant per a l’Ajuntament com per a la ciutat de Petrer”.

L’Hotel Nou Petrer està situat en l’estació d’Autobusos de la ciutat i va tancar les seues portes en 2010. En el seu moment va ser una concessió que es va fer quan es va construir l’estació d’autobusos, però fa dues setmanes, l’empresa concessionària va retornar aqueixa concessió amb la finalitat de que l’Ajuntament de Petrer poguera donar-li un nou ús a les instal·lacions.

Comparteix

Icona de pantalla completa