Diari La Veu del País Valencià
Petrer comença les obres en les piscines cobertes de San Fernando
L’equip de govern de l’Ajuntament de Petrer ha visitat les obres de la piscina que s’està realitzant aquest mes en el poliesportiu de San Fernando.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Petrer ha visitat les obres de la piscina que s’està realitzant aquest mes en el poliesportiu de San Fernando. Les obres, que estan incloses en les inversions financerament sostenibles de l’ajuntament de Petrer i les actuacions del qual en total està suposant una inversió directa de prop de 2 milions d’euros, han començat aquest mes aprofitant la pausa estival amb la finalitat de que perjudique el menys possible als clubs esportius i usuaris de les piscines. L’alcalde de la localitat, acompanyat dels regidors d’Urbanisme, Serveis i Esports, han inspeccionat el desenvolupament de les obres i la seua execució.

En aquesta línia, Alfonso Lacasa ha manifestat que “les obres estan anant a bon ritme i estem molt contents que per fi comence aquestes obres que aconseguiran reparar en part el mal estat de les piscina municipals de la nostra ciutat, fruit d’anys d’escàs manteniment i reformes”.

Cal destacar que l’Ajuntament de Petrer el passat mes de juny també va actuar en les piscines d’estiu invertint 20.000 euros en el taulell, segellat de la base per a tapar les esquerdes enrajolat i la millora de la zona de platja més pròxima a la piscina.

Comparteix

Icona de pantalla completa