Diari La Veu del País Valencià
Serveis instal·la 34 nous contenidors de reciclatge a Petrer
La Regidoria de Serveis Generals ha informat aquest matí de la col·lació de 34 nous contenidors, 17 de contenidors de paper i cartó i 17 de plàstics i envasos que es repartiran per diversos punts de Petrer.

La Regidoria de Serveis Generals ha informat aquest matí de la col·lació de 34 nous contenidors, 17 de contenidors de paper i cartó i 17 de plàstics i envasos que es repartiran per diversos punts de Petrer. Aquests contenidors, que serviran per a crear nous punts de reciclatge en la ciutat i reforçar els ja existents, no tindran cost per a l’ajuntament gràcies a la gestió realitzada per la Regidoria de Serveis Generals amb Ecoembes, associació encarregada de la gestió del reciclatge en la ciutat al costat de Fobesa.

La regidora de Serveis Generals, Irene Navarro, s’ha mostrat molt satisfeta per aquesta gestió i ha realitzat una crida per a conscienciar a la població de la importància del reciclatge “Des d’aquest ajuntament estem apostant decididament pel reciclatge i la conservació del Medi ambient. Aquests nous contenidors van a suposar nous punts de reciclatge de paper i envasos en la nostra ciutat, però necessitem la col·laboració de tots els ciutadans per a reciclar i conservar el medi ambient tan bé com siga possible”.

Aquesta actuació s’afig a les realitzades en els últims mesos per la Regidoria de Serveis Generals en matèria de reciclatge com ha sigut la recent instal·lació de contenidors de reciclatge d’oli en els mercats municipals de Petrer o la campanya de reciclatge de Vidre que es va realitzar en els passats Moros i Cristians de la ciutat.

Comparteix

Icona de pantalla completa