Diari La Veu del País Valencià
Petrer contractarà 30 aturats en el mes de desembre
La Generalitat Valenciana ha concedit a Petrer subvenciones per valor de 142.000 € per a engegar 3 programes d’ocupació que permetran la contractació de 30 persones aturades a partir d’intervinguts o finals de desembre.
Gràcies a les subvencions concedides per la Conselleria d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament de Petrer, a través de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, va a contractar a 30 persones aturades a través de 3 plans d’ocupació diferents.
El programa EMCORP, amb una subvenció de 101.297 €, assegura la contractació de 14 persones que s’incorporaran a les labors d’obres i serveis de l’Ajuntament de Petrer durant 4 mesos. Petrer ha sigut, després d’Alacant i Elx, la tercera ciutat de la província d’Alacant que més quantitat de diners ha rebut per a l’engegada d’aquest programa al que la regidoria va a sumar fons municipals per a poder contractar a un total de 27 persones.
Un segon pla, subvencionat amb 14.000 €, va a permetre a l’Agència de Desenvolupament Local de Petrer (ADESP) la contractació d’un Orientador Laboral per a informar i assessorar a aturats.
Finalment, el pla de Salari Jove, orientat a joves aturats de menys de 30 anys, es va a engegar amb una subvenció de 26.875 € i va a permetre la contractació de dos joves per als perfils d’agent de desenvolupament local i arquitecte tècnic.
En tots els casos, les persones contractades podrien incorporar-se a la labor professional de l’Ajuntament de Petrer, depenent del procés de selecció que va a dur a terme el SERVEF, a intervinguts o finals del pròxim mes de desembre.
Els detalls dels plans d’ocupació i dels diferents llocs que es van a oferir es poden obtenir en la ADESP (Agència de Desenvolupament Local), situada en el carrer Luis Doll, número 6.

Comparteix

Icona de pantalla completa