Diari La Veu del País Valencià
Petrer convoca quatre places d’ocupació pública
L’oferta pública d’ocupació de l’Ajuntament de Petrer per 2016 contempla la contractació de quatre persones per ocupar les vacants de Policia Local, treballador o treballadora social i dos educadors o educadores infantils per a l’Escola Infantil Els Peixos.
L’Ajuntament de Petrer, a través de l’Àrea de Personal, amb el suport de tots els sindicats, ha aprovat l’oferta pública d’ocupació per contractar quatre persones que ocuparan les vacants de Policia Local, treballador o treballadora social i dues places d’educadors o educadores infantils per a l’Escola Infantil Els Peixos.
Aquesta oferta pública d’ocupació se suma a la recent creació de dos llocs de treball a l’Ajuntament de Petrer, un tècnic mitjà d’infraestructures, posat pel qual es requeria un enginyer tècnic d’Obres públiques o un enginyer civil; i un treballador o treballadora social.
Cal recordar que, a més d’aquesta oferta pública d’ocupació, l’Ajuntament de Petrer també va a contractar a un total de 30 persones a través dels programes d’ocupació.

Comparteix

Icona de pantalla completa