La web de la biblioteca de Vila-real participa en un projecte europeu

El Ministeri de Cultura ha seleccionat un grup de biblioteques de l'Estat, entre aquestes la de Vila-real, perquè l'ajuden a instal·lar i provar aquesta nova funcionalitat

RedactaVeu / Vila-real

La pàgina web de la Biblioteca de Vila-real ha estat seleccionada per a formar part del projecte Europeana, una biblioteca digital d'accés lliure inaugurada el 2008, que reuneix col·leccions digitalitzades dels 27 països de la Unió Europea. Els fons d'aquesta xarxa inclouen obres contingudes a les biblioteques, com llibres, audiovisuals, diaris, revistes, etc.

La Comissió Europea ha manifestat el seu interés a augmentar la interacció d'Europeana amb biblioteques estatals a través de dos tipus d'actuacions: incorporar els continguts de les biblioteques al projecte i difondre la xarxa a través d'aquestes biblioteques.
 

Amb aquesta finalitat, el Ministeri de Cultura ha seleccionat un grup de biblioteques, entre aquestes la de Vila-real, perquè l'ajuden a instal·lar i provar aquesta nova funcionalitat. La incorporació de la Biblioteca de Vila-real a Europeana es veu reflectida en un requadre cercador que permet fer recerques de tots els fons continguts en el projecte i que ja està instal·lat en la portada de la pàgina web de la Biblioteca. A més, ofereix la possibilitat d'accedir a tots els continguts digitals que la Biblioteca de Vila-real va generant i que s'incorporen a aquest projecte europeu.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat