Diari La Veu del País Valencià
Petrer amb l’ampliació de les instal·lacions de Creu Roja
Aquesta ampliació permet a Creu Roja comptar amb un magatzem homologat per a aliments, un garatge per a les ambulàncies i una nova sala multiusos. Es preveu que les obres estiguin acabades a la fi del proper mes de gener.
L’Ajuntament de Petrer, a través de la Regidoria d’Urbanisme, ha realitzat una inversió de 80.000 euros destinats a ampliar les instal·lacions de l’Assemblea Local de Creu Roja a Petrer, una reivindicació que l’organització duu fent des de fa anys per poder atendre de la millor manera possible les noves necessitats sorgides per la situació de crisi viscuda a Espanya en els últims anys.
Les obres, la finalització de les quals es preveu per a finals del proper mes de gener, suposen una ampliació de les instal·lacions de 236 m2, la qual cosa permetrerà a l’organització comptar amb un magatzem homologat per a aliments, un garatge preparat per als nous models d’ambulància i una nova sala per a tota l’activitat que duu a terme Creu Vermella.
En la seva visita a la Creu Roja per conèixer el projecte d’ampliació, Alfonso Lacasa, alcalde de Petrer, ha assenyalat que “quan hi ha una emergència o es dóna el cas d’una persona o una família en situació d’emergència, Creu Vermella és la primera a actuar. És necessari que, per poder seguir desenvolupant una labor tan important per al nostre poble, Creu Roja compti amb tots els mitjans necessaris i aquests mitjans són els que des de l’Ajuntament de Petrer hem de facilitar-los”. La màxima autoritat de l’Ajuntament de Petrer també ha aprofitat per reconèixer l’esforç conjunt de Creu Roja, de tot el personal de l’Oficina tècnica, de l’Equip de Govern i de l’empresa concessionària per fer realitat aquest projecte.
Per la seva banda, Pablo Queixos, president de l’Assemblea Local de Creu Roja, ha agraït el suport municipal perquè “aquesta ampliació de les nostres instal·lacions tan necessària sigui una realitat” i ha posat en valor l’enorme coordinació que existeix entre els serveis socials de l’Ajuntament de Petrer i Creu Roja per poder atendre de manera ràpida i efectiva “a les persones que més ho necessiten al nostre poble”.

Comparteix

Icona de pantalla completa