Diari La Veu del País Valencià
VilaWeb llança la versió en anglès per a difondre la independència

Xavier Pérez / València.

A ningú se li escapa la visió de futur que té el director de VilaWeb, Vicent Partal, sobre els mitjans de comunicació i sobre el procés sobiranista. Aquest diari digital, que va ser un dels primers a Europa en donar el salt a Internet (fa 18 anys) ha llançat una edició de la seua pàgina en anglès.

I com no, en un any decisiu per a Catalunya, l’equip de VilaWeb ha tingut una magnífica idea per a transmetre al món el procés d’independència que està vivint el poble català.

El portal, VilaWeb News from Catalonia, funciona des del 2 de gener. Aquesta versió del diari en anglès no serà una còpia de l’edició catalana sinó que tindrà continguts propis.

Vicent Partal destaca en un editorial, que un dels arguments, però no l’únic, de llançar la versió en anglès és “l’interès internacional pel procés d’independència”.

En aquest editorial destaca que “el món te, altra vegada, una responsabilitat amb Catalunya i la seua democràcia, i nosaltres, ara, us convoquem a exercir-la amb l’honor que la Història, quan s’escriu amb majúscules, sempre requereix”.

Aquest projecte ha sigut possible gràcies a l’aportació dels seus 3.000 subscriptors.

Des de laveupv.com, molta sort i endavant!!

Comparteix

Icona de pantalla completa