Diari La Veu del País Valencià
Petrer aposta per l’estalvi energètic
Petrer aposta per l’estalvi energètic amb la instal·lació de bombetes de baix consum

La Regidoria de Serveis Generals renova 110 lluminàries de diversos espais de la zona de la Foia, la qual cosa suposarà un estalvi energètic superior al 60%.

L’Ajuntament de Petrer, a través de la Regidoria de Serveis Generals, està renovant un total de 110 lluminàries a la zona de la Foia, la qual cosa suposarà un estalvi energètic superior a un 60%. Una renovació que dóna continuïtat a les 18 actuacions de modificació de lluminàries realitzades durant 2016 en les quals es van substituir un total de 185 bombetes.

En aquesta ocasió, les zones on s’ha dut a terme la renovació han estat la Plaça de la Foia, el carrer ‘Merendero’, el Jardí del carrer ‘Merendero’ i el jardí Illa Trinidad, espais en els quals ja s’han renovat 60 bombetes, per continuar als carrers adjacents fins aconseguir un total de 110 lluminàries amb una inversió aproximada de 2.300 euros.

Les bombetes tradicionals de sodi de 150w estan sent substituïdes per bombetes de 24w tecnologia Led, la qual cosa permetrà un estalvi en el consum superior al 60%. L’objectiu de la regidoria és, de manera gradual, repetir aquesta actuació en aquelles zones de la població que manquen d’il·luminació led.

Durant 2016, es van dur a terme actuacions en zones com la Plaça Hipòlit Navarro, el carrer Oscar Esplá, Poeta Paco Mollá, Avinguda Bassa Perico o carrer Las Palmas de la Lloma Badá, entre altres espais del municipi fins completar un total de 18 actuacions.

Comparteix

Icona de pantalla completa