Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament de València patrocina la ‘ruïna’ del Palau de les Arts amb 240.000€
RedactaVeu / València

El grup municipal acusa el consistori per haver “dilapidat” 480.000 euros en dos anys “perquè el logotip de l’Ajuntament aparega en els fullets informatius i la web del Palau de les Arts”.

Castillo argumenta que la primera raó per la qual s’oposa a aquesta operació és que l’Ajuntament “no té disponibilitat pressupostària per a prorrogar la vigència del conveni en 2014”.

Així, reprova que “mentre l’Ajuntament deixa caure per abandó nombrosos edificis històrics i patrimoni de diversa índole de la ciutat, paga prop d’un quart de milió d’euros cada any perquè el logotip de l’Ajuntament estiga en la web i els fullets informatius del Palau de les Arts”.

Igualment, critica que les clàusules del conveni “no s’han complit completament” per part de les Arts, ja que el passat any “el logotip de l’Ajuntament no ha aparegut, com a mínim, en els tres primers trimestres en els elements de comunicació en format paper del Palau”.

Compromís denuncia així mateix que l’empresa pública Ciegsa “té un deute pendent amb l’Ajuntament de València de 506.297,57 euros, relatiu fonamentalment a l’impost de construccions, instal·lacions i obres de la Ciutat de les Arts i de les Ciències, que encara no ha abonat”, per la qual cosa titlla de “balafiament” de diners públics aquesta renovació que, al seu judici, “demostra una vegada més la pèssima gestió del govern del PP a la ciutat de València”.

Comparteix

Icona de pantalla completa