Diari La Veu del País Valencià
Aprofitar el descens de l’atur per a aprofundir en les polítiques d’inversió productiva
RedactaVeu / València

El sindicat CSI-F considera “magnífica” la notícia del descens de l’atur al País Valencià en 14.258 persones el passat mes de desembre i, en conjunt, en 23.375 en 2013 respecte al 2012. Reclama aprofitar la circumstància per a “aprofundir en les polítiques de foment de la inversió productiva i de la reactivació econòmica”.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI-F) ressalta la importància de la notícia a causa que el descens es produeix tant a nivell autonòmic com estatal. En aquesta conjuntura, considera que les dades positives conegudes han d’induir als responsables públics a aplicar mesures que permeten el fet fonamental de recuperar, a poc a poc, la confiança dels consumidors.

CSI-F, en aquesta mateixa línia, assenyala la importància de rellançar sectors que permeten la contractació de mà expansiva. Posa com a exemple la construcció, “que ha sigut un dels més castigats per la crisi i que precisa d’un raonable rellançament”. El sindicat recorda que un impuls de la construcció beneficiaria un ampli ventall d’àmbits professionals vinculats, des d’electricistes a fusters i arquitectes.

Comparteix

Icona de pantalla completa