Diari La Veu del País Valencià
Puig: “Fabra ha fracassat en el seu intent d’acabar amb el govern d’Oriola”
RedactaVeu / Oriola

El secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig, ha manifestat la seua satisfacció perquè la moció de censura d’Oriola no ha tirat endavant en assenyalar que “Fabra ha fracassat en el seu intent d’acabar amb el govern progressista d’Oriola a través d’imputats i trànsfugues”.

En aquesta línia, ha assenyalat que és “un gran dia per a la gent honesta i honrada” perquè no ha prosperat la moció de censura i ha quedat en paper mullat el compromís de Fabra en la seua lluita contra la corrupció. En aquest sentit, ha insistit que Fabra “no vol imputats en el seu govern però els deixa en Les Corts, a l’Ajuntament d’Alacant i el que ens faltava per veure és que ara els volia imposar en l’equip de govern d’Oriola”.

Per la seua banda, el sotssecretari de Relacions Institucionals del PSPV, José Manuel Orengo, ha assegurat que “Oriola és de la gent i no és de cap empresa, de cap màfia local, ni d’un PP que no vol veure a València quan estan en hores baixes; i sí ho aplaudeixen, encara que tinguen casos de corrupció, quan estan en hores altes”. Per açò, ha reiterat que aquesta moció s’ha demostrat que “no complia ni amb els requisits legals, ni ètics, ni morals” al mateix temps que ha subratllat que des del PSPV “no van a permetre que aquells que diuen una cosa i practiquen una altra isquen triomfants a ciutats que estan tenint una gestió honrada i magnifica”.

D’altra banda, ha manifestat que Serafín Castellano, “la major mala sort del PPCV, una vegada més ha fracassat i ha fet el ridícul en les seues tèrboles intencions de recolzar per conveniència allò que per decència no hauria d’haver recolzat mai”. Sobre aquest tema, ha recordat que la posició de Castellano no comptava amb el suport del vicepresident Císcar.

El dirigent socialista ha insistit que “Oriola està en mans d’un govern honrat que practicarà polítiques d’esquerres pensant en les persones i no en mans de cap màfia empresarial captada per gent que està acusada per greus delictes de corrupció” al mateix temps que ha assegurat que “no entenem que Castellà i el PP hagen pogut saltar-se els seus propis compromisos quan creien que tenien guanyada la moció”. Així, ha afegit que “la tenen més perduda que mai i amb impossibilitat de tornar-la a presentar”.

Finalment, Orengo ha recordat que Fabra ha sigut incapaç de fer prosperar mocions de censura de Benidoleig i a Tavernes i dues vegades a Oriola pel que, ha considerat, “Fabra és incapaç de gestionar la presidència de la Generalitat Valenciana i la del PP”.

Comparteix

Icona de pantalla completa