Diari La Veu del País Valencià
La UJI organitza un concurs de curts gravats amb dispositius mòbils
EFE / Castelló

La Universitat Jaume I de Castelló ha organitzat un concurs de curtmetratges realitzats amb terminals de comunicació mòbils sota el títol ‘Vídeo Promo UJI’.

Es tracta d’una de les activitats promogudes per la Jaume I com a membre del Compostela Group of Universities (CGU) i té com a objectiu oferir als estudiants de la UJI “l’oportunitat d’exhibir les seues capacitats de creativitat i originalitat”, segons han explicat fonts de la Universitat en un comunicat.

L’enregistrament es pot fer utilitzant qualsevol tipus de dispositiu, com telèfons mòbils o càmeres web, i podrà ser editada després, indiquen les mateixes fonts.

Enguany els participants podran triar entre alguna de les següents temàtiques: ‘Què és el més atractiu en la teua universitat per els estudiants estrangers?’; ‘Com estàs vivint la teua experiència d’estudiar a l’estranger?’, Què és el Grup Compostela d’Universitats?’; i ‘La vida diària d’un estudiant universitari en la teua ciutat’.

La inscripció per participar en aquest concurs s’ha de formalitzar abans del 20 de febrer de 2014.

L’idioma utilitzat en el curtmetratge ha de ser l’anglès o que incloga subtítols i totes les obres seleccionades optaran a tres premis: 290 euros per al vídeo guanyador, 200 euros per al segon classificat i 100 euros per al tercer.

La UJI és membre fundador i actiu del CGU, una associació sense ànim de lucre que té com a finalitat fomentar la cooperació i promoure el diàleg en tots els camps relacionats amb l’educació superior.

El CGU ha convocat a més el ‘III International Video Contest’, en el qual es premiarà el curtmetratge més original elaborat per un estudiant.

Per açò, els autors o autores dels curtmetratges que obtinguen premis en el ‘Vídeo Promo UJI’ podran ser, a més, seleccionats per a representar a la Jaume I en aquest certamen internacional.

Comparteix

Icona de pantalla completa