Diari La Veu del País Valencià
El sector de la discapacitat demana als Reis Mags la retirada del copagament

RedactaVeu / València.

Aquest diumenge a les 11 hores, al Parterre de València, se celebrarà un acte reivindicatiu amb el lliurament al patge real de cartes als reis mags. L’acte tindrà per lema “Una altra més d’aquests governs: copagament”

“Comencem l’any treballant perquè aquest siga el de la recuperació de drets per a tots i totes. Les actuals polítiques dels governs valencià i estatal estan massacrant als treballadors i treballadores, i especialment, a aquest sector, el de la discapacitat, en el qual entre endarreriments, retallades i recaptacions introduïdes, sembla que siga un sector amb el qual s’han acarnissat particularment. Però sabem que difícilment ocorrerà sense lluita. Per desgràcia, en aquests primers dies de 2014, hem de mantenir-la i incrementar-la. La situació generada pel govern valencià arran de les resolucions que estan rebent els usuaris dels centres pel que fa al pagament que han de realitzar (copagament-repagament) va a posar en risc la viabilitat dels centres i de l’atenció de bastants usuaris”.

Per açò, des de la FE CCOO PV i les altres organitzacions integrades en la Coordinadora de Discapacitat i Dependència, es fa una convocatòria a tots els ciutadans/as, treballadors/as, familiars i usuaris amb la finalitat de realitzar una acció consistent en:

Lliurament al Patge real de la carta dirigida als reis mags per part de persones amb discapacitat i les seues famílies: portaran una fotocòpia de la resolució del copagament engrapat a un escrit utilitzant un model habitual de carta als reis mags, nomenant els temes que més els afecten: quedar-se sense recurs, reducció de la qualitat de l’atenció, empobriment de l’economia familiar, etc. En definitiva, que es reclame la retirada immediata del copagament.

Lliurament de les cartes als reis mags per part de treballadors/as, simpatitzants i ciutadans/as: En aquestes cartes quedarà clar que se’ls demana la retirada de l’actual copagament, la preocupació per mantenir els llocs de treball i per la reducció de la qualitat de l’atenció.

Comparteix

Icona de pantalla completa