Diari La Veu del País Valencià
Puig força Fabra a votar a Madrid la seua petició de 1.500 milions a Rajoy
RedactaVeu / València

El dirigent socialista ha qualificat de “vergonyós” que el president de la Generalitat, Alberto Fabra, anunciara aquest divendres aquesta reivindicació perquè “fa sis mesos va votar en contra de la mateixa reivindicació.

“Ni té paraula ni té capacitat per a defensar l’interès general dels valencians”, ha apuntat Puig, qui ha recalcat que, en qualsevol cas, els socialistes tornaran a intentar-ho per a “comprovar si a Madrid vota l’instrument extraordinari per a millorar el finançament dels valencians”. “Per a nosaltres, allò important no és el que diga Fabra, sinó que l’autonomia siga viable, i per a açò necessita un finançament adequat”, ha agregat.

Així mateix, Puig ha assegurat que “Fabra no és fiable perquè contínuament, i en tots els aspectes, com en la lluita contra la corrupció o en els seus compromisos amb els ciutadans, sempre diu una cosa i en fa una altra”.

Per açò, ha incidit, “no té cap credibilitat, i açò té un greu cost per als valencians”, motiu pel qual “entre tots hem de donar carpetada al govern del PP”.

Comparteix

Icona de pantalla completa