Diari La Veu del País Valencià
Albiol: “El PP donà barra lliure total a Blasco i ara la barra lliure arriba a judici”

RedactaVeu / València.

La diputada d’EUPV en Les Corts, Marina Albiol, ha destacat que “és una bona notícia” la decisió de la Fiscalia de denunciar Rafael Blasco pels contractes de la Conselleria de Sanitat amb empreses de la trama de Cooperació.

Per a Albiol “la documentació que vam aportar és claríssima i ha jugat un paper fonamental en les investigacions de la Fiscalia anticorrupció”. A més, ha advertit Albiol, una segona causa penal contra Blasco per aquestes adjudicacions “traurà a la llum els fortíssims enfrontaments que va mantenir Blasco amb l’equip anterior de Sanitat a compte d’adjudicacions milionàries com la de l’Abucasis”.

Albiol ha recordat la responsabilitat del PP “per haver nomenat Blasco conseller i haver-li donat barra lliure”. De fet, ha assenyalat la parlamentària d’esquerres, “un senyor que s’enfronta a presó i inhabilitació fou el gran estratega del PP valencià”, la qual cosa “mostra la gravetat de l’assumpte”.

Albiol, que va aportar abundant documentació recollida en vàries conselleries a la Fiscalia anticorrupció, ha destacat que la trama presumptament delictiva del cas cooperació “ja s’havia endinsat en les entranyes de les conselleries per on va passar Blasco de conseller”.

Comparteix

Icona de pantalla completa