Diari La Veu del País Valencià
Blasco arriba al judici: “És el moment de la veritat”
Europa Press / València

Blasco s’ha pronunciat en aquests termes en declaracions als mitjans de comunicació a la seua arribada al tribunal, on des d’aquest dimarts i previsiblement fins al pròxim 11 de març se’l jutja al costat d’altres huit persones per la peça primera del ‘Cas Cooperació’, en la qual s’investiguen presumptes irregularitats en la concessió d’ajudes des de l’extinta Conselleria a la Fundació Cyes.

Blasco ha arribat al TSJ a les 8.50 hores -el començament de la vista està previst per a les 9.30 hores-, en un vehicle particular, i s’ha parat a atendre els periodistes que l’esperaven a la porta. Minuts més tard s’ha presentat en l’òrgan judicial el seu advocat, Javier Boix.

En les seues declaracions, l’exconseller, antic diputat del PP en Les Corts, ha afirmat que arriba al judici “amb molta seguretat, amb molta tranquil·litat, amb molta confiança en la justícia i convençut plenament” de la seua “innocència”, i tot açò “després de quasi tres anys d’un judici paral·lel en el qual no s’ha tingut en compte la presumpció d’innocència”, ha postil·lat.

Així mateix, ha assenyalat que “és el moment de la veritat”, i s’ha mostrat convençut que aquest judici “permetrà aclarir totes les coses”: “sóc una persona que arribe amb la consciència molt tranquil·la, amb la convicció de no haver-me aprofitat mai de cap càrrec públic” pel qual ha passat.

A més, Blasco ha ressaltat que els seus recursos econòmics i els seus mitjans són en aquests moments “menors” dels que tenia quan va començar la seua marxa política, i per tant entén que “és el moment d’aclarir aquestes coses amb tranquil·litat, seguretat i deixar parlar a la justícia”. “I quan açò acabe -ha agregat- estic segur que anem a poder parlar de moltes més coses”, opina.

Comparteix

Icona de pantalla completa