Diari La Veu del País Valencià
Burjassot compleix i enderroca l’edifici contigu al Sant Joan de Ribera
RedactaVeu / Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot ha complit amb el compromís que va adquirir amb la Conselleria d’Educació, pel que fa al CEIP Sant Joan de Ribera, i ha dut a terme la demolició de l’edifici contigu al centre educatiu, un antic asil. Les tasques d’enderrocament van començar fa aproximadament un mes i s’han ultimat durant les vacances de Nadal.

A falta de la neteja i retirada dels enderrocs, el solar quedarà diàfan en les pròximes hores i preparat per a començar a albergar les obres per a l’ampliació del CEIP Sant Joan de Ribera, amb la creació d’un nou aulari, una comesa que ha de dur a terme la Conselleria d’Educació, tal com va quedar acordat entre aquesta institució i el Consistori.

Derrocat ja l’antic asil, i havent complit l’Ajuntament ja amb la seua paraula, ara és el torn de la Conselleria, que després de l’última reunió mantinguda entre ambdues entitats, es va comprometre a presentar la petició de llicència d’obres per a escometre la creació de l’aulari annex.

Per la seua banda, l’AMPA del CEIP Sant Joan de Ribera, s’ha mostrat satisfeta amb el fet que l’Ajuntament haja complit amb els pactes i insta ara Educació al fet que complisca també amb el seu compromís.

Comparteix

Icona de pantalla completa