Diari La Veu del País Valencià
EUPV denuncia l’atac ultra contra la seua seu castellonenca
RedactaVeu / Castelló.

La coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, ha mostrat hui la seua “més enèrgica protesta” per l’atac patit per la seu castellonenca de la formació a mans de l’extrema dreta. “Davant l’atac a les forces democràtiques per part d’organitzacions feixistes, exigim contundència de la delegació del Govern per a aturar la impunitat amb la qual es realitzen aquest tipus d’accions”, ha declarat Sanz qui també ha anunciat que denunciaran l’atac a fiscalia contra els drets d’odi. “No és la primera vegada que aquest tipus de situació es produeix al País Valencià”, ha advertit la dirigent d’esquerres.

La formació d’esquerres ha presentat una denúncia aquest matí davant la Policia per aquest atac ultra i aportarà una còpia a les fiscals assignades a la secció de la Fiscalia de tutela penal per a la igualtat i la no discriminació.

Sanz ha recordat que “en repetides ocasions l’extrema dreta ha atacat seus de formacions d’esquerres i progressistes amb la idea clara d’amenaçar-les”. “Davant la impunitat amb què actua la ultradreta, exigim a la delegada del Govern actuacions contundents contra aquest atacs contraris a la convivència democràtica i als nostres plantejaments constitucionals”, conclou la dirigent d’esquerres.

Comparteix

Icona de pantalla completa