Diari La Veu del País Valencià
EUPV sol·licita la compareixença de Santiago Calatrava en Les Corts
RedactaVeu / València.

El portaveu adjunt d’Esquerra Unida en Les Corts, Ignacio Blanco, ha assenyalat que els valencians “estem ja cansats i farts de tantes contradiccions del Consell sobre el problema de la coberta del Palau de les Arts. No ens fiem, i la sensació de la ciutadania davant la manca de resolució del problema per part del govern valencià, és d’engany total. Per això farem ús de la potestat que el reglament de Les Corts ens atorga per a demanar que comparega en aquesta institució, davant els representants de la ciutadania, el mateix arquitecte Santiago Calatrava”.

Blanco subratlla: “El Consell porta mesos marejant-nos, amagant clarament la intenció de protecció de l’arquitecte, amb respostes contradictòries sobre els desperfectes de la coberta. Un dia Ciscar ens diu que hi ha informes, i altre dia Buch assegura que aquestos s’estan encarregant. Un dia s’exonera Calatrava i al dia següent s’anuncia amb molta fanfàrria que li exigiran explicacions. No ens creiem ja res i per això sol·licitarem la compareixença en Les Corts de l’arquitecte”.

El diputat d’EUPV recorda que ha estat Calatrava qui ha dissenyat el Palau de les Arts, “una obra que ens ha costat quasi 500 milions d’euros i que en aquestos moments està tancat i sense activitat. Per tant, que siga Calatrava, ja que ha estat qui s’ha emportat 100 milions d’euros dels valencians per la Ciutat de les arts i les Ciències, qui done la cara i explique el perquè dels sobrecostos i dels problemes d’un edifici que sols té 8 anys d’existència”.

Comparteix

Icona de pantalla completa