Diari La Veu del País Valencià
Puig: “Fabra va ser estomacat ahir a Madrid pel seu propi partit”
RedactaVeu / València

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha assegurat que “Fabra va ser estomacat ahir a Madrid pel seu propi partit”, al mateix temps que ha assenyalat que “ni va aconseguir col·locar la seua posició ultra a favor de la llei de l’avortament ni tampoc la millora del finançament, que és el que més importa als valencians”. Per açò, ha insistit que “Fabra és incapaç, i aquesta incapacitat és letal per als valencians”.

De la mateixa manera, Puig ha recordat que el que va dir ahir Montoro “ja ho diu des de fa temps, per açò els socialistes hem presentat diverses iniciatives en el Congrés, i Fabra sempre ha votat en contra dels valencians a Madrid i a favor del PP”. Per al líder dels socialistes valencians “ara del que es tracta és de saber si té un pla B, perquè fa dos dies va assegurar que sense aquestos 1500 milions la Generalitat era inviable”. Per açò, ha insistit a saber quin pla B hi ha, “perquè ja ha dit Montoro que sota cap concepte enguany va a haver-hi solució al finançament, la qual cosa també suposa deixar clar que el Govern d’Espanya del PP ha girat l’esquena a la Comunitat Valenciana”.

D’altra banda, el líder dels socialistes valencians considera que “aquest és un element definitori de la urgent necessitat de convocar eleccions perquè sorgisca un govern fort, potent i capaç de plantar cara a Madrid i cercar una solució per als problemes dels valencians”, al mateix temps que ha assegurat que “així està clar que la Generalitat és inviable”.

Estomacat també per Monago

Puig també ha destacat que “Fabra és estomacat fins i tot per Monago, la qual cosa suposa una humiliació per als valencians, perquè no es pot tenir tanta falta de capacitat política”, al mateix temps que ha insistit que el País Valencià, amb 5 milions d’habitants “no pot tenir un president amb aquest minvament de lideratge, perquè l’enfonsa”.

Al mateix temps, ha lamentat “que es pose en les posicions més ultres del PP, desmarcant-se de la pròpia Comunitat”. En aquest sentit, ha assegurat que la majoria de valencians “estem a favor de la legislació actual sobre la interrupció de l’embaràs”, i ha destacat que “així ho diuen les enquestes”. No obstant açò, una vegada més, “Fabra se situa en contra dels valencians i a favor de Rajoy, i a sobre arriba al Comitè Nacional del seu partit i queda desautoritzat primer per Monago i, posteriorment pel mateix Rajoy, que demana a Gallardón que parle amb els seus barons territorials”.

Comparteix

Icona de pantalla completa