Diari La Veu del País Valencià
Blanco: “Volem veure la demanda contra Calatrava damunt la taula”
RedactaVeu / València.

El portaveu adjunt d’Esquerra Unida en Les Corts, Ignacio Blanco, ha instat el Consell a mostrar públicament la demanda als tribunals que anuncià la Generalitat contra Calatrava i les empreses constructores pels desperfectes en el Palau de Les Arts. “És impossible fiar-se d’un govern que reiteradament està mostrant una reverència davant l’arquitecte que encén qualsevol. Que ara es parle de solució amistosa resulta vergonyós, per això volem actuacions concretes i immediates”. Esquerra Unida ha sol·licitat també la compareixença de l’arquitecte en Les Corts perquè done explicacions sobre aquest assumpte.

Blanco assegura que els tres milions d’euros que haurà de pagar de moment Cacsa per arrancar el trencadís del Palau de les Arts “és la constant que tenim en les obres de Calatrava. Quan no és la coberta d’aquest edifici, és la sonorització, quan no les goteres, etc. És un despropòsit al qual els diferents governs del PP no han donat solució, més bé al contrari, han protegit Calatrava”.

Precisament, i davant les contínues contradiccions del Consell respecte les intervencions, els informes i la situació del Palau de Les Arts, Esquerra Unida ha sol·licitat la compareixença de Santiago Calatrava en Les Corts, tal i com permet el reglament. “Ha de ser Calatrava qui d’una vegada per totes ens explique els sobrecostos i els problemes en l’obra”, reclama Blanco.

Comparteix

Icona de pantalla completa