Diari La Veu del País Valencià
Ikea Alfafar inicia la selecció de personal després de rebre 100.000 sol·licituds
Europa Press / València

De les 100.000 sol·licituds d’ocupació rebudes durant el període obert a través de la pàgina web d’Ikea, el 50 per cent corresponen a dones i l’altra meitat a homes.

De fet, la gran quantitat de demandants d’ocupació per a aquest procés va fer que la multinacional sueca haguera de suspendre’l temporalment per problemes tècnics. Poc després, l’empresa va reprendre el procediment i va ampliar el termini de presentació.

La companyia ja ha començat els primers contactes telefònics, als quals seguiran diverses dinàmiques de grup i entrevistes personals amb els candidats seleccionats, han detallat des de la firma del moble.

El procés de selecció d’Ikea València-Alfafar està dirigit a cobrir llocs de treball en les àrees de vendes, logística, atenció al client, caixes o restaurant.

La tenda, que s’inaugurarà a l’estiu, comptarà amb una plantilla de 400 empleats i generarà, a més, al voltant de 80 llocs de treball indirectes per a cobrir serveis com la seguretat, el transport i la neteja, entre d’altres, han recordat.

Comparteix

Icona de pantalla completa