Un incendi a Benidorm obliga a desallotjar desenes de persones i suspendre les classes

Les tasques d'extinció s'estan complicant pel fort vent que bufa a la zona
7 febrer 2013 01:00h
EFE / RedactaVeu / Benidorm
 
El foc, declarat sobre les cinc del matí, ha obligat a tallar durant quasi tres hores la carretera nacional N-332, via que ja ha sigut reoberta al trànsit. També s'ha tallat de forma preventiva ʹl'avinguda de la Comunitat Valencianaʹ a Benidorm.
 
S'han suspés les classes a tots els centres escolars i educatius, dos col·legis i quatre instituts de Secundària del Salt de l’Aigua, a causa de l'incendi i també pels forts vents que s'estan produint. Els xiquets que han acudit a primera hora i romanen als centres seran evacuats al Palau d'Esports ʹL'Illa de Benidormʹ, segons indica la pàgina web de l’Ajuntament.
 
El fum ha provocat el desallotjament de mig centenar de veïns, vint dels quals estan sent atesos a l'estació d'autobusos per personal municipal, mentre que la resta ha pogut tornar a les seues cases.
 
L'incendi s'ha iniciat en una zona de pi i matoll, i en l’extinció treballen quatre brigades amb autobombes, dotze camions del Consorci de Bombers d'Alacant, dos helicòpters i un ʹair tractorʹ, així com mig centenar de policies locals i una vintena del Cos Nacional de Policia.

   
 
next