Diari La Veu del País Valencià
Cursos i tallers d’Igualtat a Torrent
Les activitats versaran sobre temàtiques de cultura, salut, igualtat, temps lliure, esports, autoestima i coresponsabilitat familiar i domèstica.
La Casa de la Dona de Torrent ha presentat el nou calendari amb la programació de les activitats que es duran a terme des del mes d’octubre fins al final d’any, període en el qual els més de trenta tallers organitzats abastaran temes com la cultura, salut, igualtat, temps lliure, esports, autoestima i coresponsabilitat familiar i domèstica.
“S’han atés els diferents gustos i necessitats de la ciutadania per a configurar una oferta tan àmplia i variada com ha sigut possible, amb la finalitat d’arribar al major nombre de públic possible”, explica Encarna Lerma, regidora de la Delegació d’Igualtat i de la Dona.
La programació, dividida en set grans blocs, té la formació i la cultura com a pilars fonamentals, amb activitats com ara exposicions, excursions, projeccions de cinema i tallers de lectura i escriptura, amb les quals es pretén abastar una gran part de l’àmbit cultural. En el bloc formatiu hi ha previstes activitats d’informàtica, conferències, anglés, expressió oral i escrita i suport al graduat escolar per a intentar oferir reforç i possibilitats de formació en aspectes clau del dia a dia.
D’altra banda, en els marcs temàtics d’esport, temps lliure i igualtat hi podem trobar activitats com ara teatre, cant, dibuix, manualitats, defensa personal i escacs i en les activitats d’autoestima es podrà assistir a tallers de risoteràpia, sexualitat i art-teràpia.
Finalment, en el bloc de la salut hi ha activitats com ara ioga, Pilates per a embarassades i postpart i exercicis per a recuperar el sòl pèlvic, activitats que pretenen millorar la salut i la qualitat de vida de les alumnes.

Comparteix

Icona de pantalla completa