Diari La Veu del País Valencià
Marga Sanz: Blanco és un candidat més però ara tenim altres prioritats

RedactaVeu / València.

La coordinadora d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), Marga Sanz, ha considerat respecte a la decisió d’Ignacio Blanco d’optar a encapçalar la llista de EUPV a la Presidència de la Generalitat, que aquest serà “un candidat més” dels que podran presentar-se quan aquest partit òbriga el procés intern d’elecció de llistes per als comicis de 2015.

Sobre aquest tema, Marga Sanz, també portaveu de EUPV en el Parlament autonòmic, ha destacat que aquest procés “no s’ha obert” encara i que està previst que s’escometa en l’últim trimestre de l’any.

Així mateix, ha ressaltat que “ara l’interès i les prioritats de la formació són unes altres”, segons ha dit, “fer front al desgovern del PP, conformar una alternativa de canvi per a 2015 i afrontar les pròximes eleccions europees”.

“Ignacio Blanco serà un candidat més, com podran ser altres persones que es presenten quan s’òbriga el procés electoral intern d’Esquerra Unida de llistes per a 2015”, ha respost la responsable de la formació.

La coordinadora ha precisat que aquest període “no s’obrirà fins després de l’estiu” i que es preveu que s’aborde en l’últim trimestre de l’any si no hi ha cap avançament per part dels òrgans del partit. “No està obert el debat sobre possibles candidats fins que els òrgans del partit no l’òbriguen en un procés assembleari d’elecció de llistes”, ha dit.

Comparteix

Icona de pantalla completa