Diari La Veu del País Valencià
El PSPV mobilitza 2.000 militants en demanda d’eleccions anticipades
RedactaVeu / València

Els socialistes valencians han arrancat una campanya per a exigir l’avançament electoral i, per a açò, han mobilitzat més de 2.000 voluntaris i militants en més de 200 seccions electorals repartides per 46 municipis de la Comunitat. Així, des del PSPV van iniciar aquesta campanya de mobilització divendres en les comarques del sud i les centrals i seguiran en les del nord per a “explicar a la gent la necessitat d’avançar les eleccions perquè, juntament amb les europees de maig d’enguany, el poble valencià puga posar fi al frau electoral que suposa cada decisió del president Fabra”, segons ha explicat avui el secretari d’acció electoral del PSPV, Víctor Sahuquillo.

En aquest sentit, Sahuquillo ha afegit que el president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha demostrat que “manca d’autonomia i d’autoritat per a defensar els interessos del poble valencià”. De fet, ha recordat que la majoria dels valencians “està a favor d’un avançament electoral”, tal com reflecteix l’enquesta que va presentar aquesta setmana el PSPV, en la qual s’especificava que pràcticament el 53% dels valencians està ara mateix a favor que les eleccions autonòmiques s’avancen. És més, ha destacat que “després del tancament de Canal 9, els valencians han sigut conscients que el PP no pot garantir els serveis públics”.

Campanya a València

Per a Sahuquillo, els valencians “han vist amb dolor que després de saquejar les arques públiques el PP ja solament té com a projecte el tancament de la comunitat”. Per açò, segons ha indicat, “és imprescindible passar pàgina, hi ha alternativa, cal fer un pas avant i vèncer la resignació per a poder triar un nou camí, un nou projecte”.

Així mateix, el també diputat autonòmic ha advertit que “si Fabra no avança les eleccions potser perda l’oportunitat de ser el pròxim cap de l’oposició” perquè, segons ha recordat, “ja no és respectat ni en el carrer ni en el seu partit, i açò perjudica greument la capacitat del nostre poble per a eixir de l’embolic en el qual ens han ficat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa