Diari La Veu del País Valencià
L’Escola de Pilota de Finestrat primera en la Lliga dels Jocs Escolars
Divendres passat els infantils de lEscola de Pilota Valenciana de Finestrat, Pere i Fernando, es van desplaçar fins a la Vila per a jugar l’última partida dels Jocs Escolars.

La partida va resultar molt emocionant ja que els jugadors del Finestrat, poc acostumats a jugar amb pilota de vaqueta i en el trinquet, van començar alguna cosa nerviosos i perdent els dos primers jocs. Però a poc a poc van ser agafant confiança i millorant el seu joc fins a remuntar i empatar a 3 jocs. A partir d’aquest moment, es van poder veure grans jugades per part dels dos equips fins a arribar al joc definitiu amb 4 iguals i Finestrat en el servei. En aquest últim joc, Fernando en el servei i Pere rematant els quinces, van mostrar un gran nivell de joc i van aconseguir guanyar la partida.

Una vegada finalitzada la primera fase dels Jocs Escolars, els equips de lEscola de Pilota de Finestrat han quedat classificats de la següent manera:

BENJAMINS GRUP 1.
– Finestrat B: Primer
– Finestrat A: Tercer

ALEVINS:
– Finestrat A: Cinquè
– Finestrat B: Setè

INFANTILS
-Finestrat: Sisens

L’edil d’Esports, David Alarcón, va voler donar l’enhorabona a tots els jugadors locals de l’*Escola de Pilota “després d’aquesta primera fase de la lliga del Jocs Escolars ha quedat reflectit que dia a dia han anat creixent com *pilotaris i han aconseguit donar un gran nivell de joc, per la qual cosa des de l’Ajuntament els donem nostra més sincera enhorabona”.

Comparteix

Icona de pantalla completa