Diari La Veu del País Valencià
Últimes places per a participar en la Ruta del Guadalquivir de Finestrat
Des del Club de Jubilats i Pensionistes de Finestrat en col·laboració amb la Regidoria de Benestar Social del consistori han organitzat una Ruta pel Guadalquivir que se celebrarà del 25 al 29 d’abril. Encara queden places disponibles per a participar en aquesta activitat que està dirigida a donar a conèixer alguns dels municipis més pintorescs pels quals passa el riu Guadalquivir.

La regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Finestrat, María Llorca, va informar que “amb aquest viatge tindrem l’oportunitat de conèixer paratges i ciutats de la geografia andalusa de gran bellesa com Sanlúcar de Barrameda, Cadis, Barbate, Zahara de les Tonyines, Jerez de la Frontera, Port de Santa María, Sant Fernando o Font Vaquers”.

El preu del viatge és 295€, amb suplement de 60€ per a aquelles persones que s’allotgen en habitació individual. Aquest preu inclou el desplaçament amb autobús i l’allotjament en règim de pensió completa en establiment hoteler de 3 estels.

Com va informar la regidora, “encara hi ha possibilitat d’inscriure’s en aquest viatge doncs si no es cobreixen totes les places per part dels associats del Club, està obert a la participació de totes les persones interessades”. Les inscripcions es poden formalitzar en el departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Finestrat (planta baixa), en horari de 8:00 a 14:00 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa