Oltra: "Quants milions hem pagat perquè el PP no va reclamar abans a Calatrava?”

“El problema és que ací, tant l'arquitecte com les empreses constructores dels amics del PP han fet l'agost a costa dels errors i sobrecostos de la Ciutat de Les Arts i Les Ciències”
11 gener 2014 01:00h
RedactaVeu / València

La portaveu adjunta de Compromís en Les Corts, Mònica Oltra, ha assenyalat hui que “el fet que finalment l'arquitecte Santiago Calatrava i les empreses constructores hagen decidit assumir el cost de la reparació de la coberta del Palau de Les Arts, ens fa preguntar-nos per què no va actuar abans de la mateixa manera el govern del PP”.

Segons Oltra “en un complex com la Ciutat de Les Arts i Les Ciències, que va estar pressupostat inicialment amb uns 300 milions d'euros i que n'ha acabat costant 1.300, han hagut molts errors de disseny i sobrecostos injustificats. Per quin motiu hem hagut de pagar els valencians i valencianes tots eixos diners? Per què el govern valencià no va exigir que els responsables d'eixos sobrecostos els pagaren de la seua butxaca?

“El problema és que ací, tant l'arquitecte com les empreses constructores dels amics del PP, han fet l'agost a costa dels errors i sobrecostos de la Ciutat de Les Arts i Les Ciències amb la connivència d'un govern que, cada vegada que s'ha plantejat un sobrecost, l’ha pagat sense dir res, amb la qual cosa, alguns han tret milionades a costa dels diners dels valencians i valencianes”, ha afirmat Oltra.

Per a Compromís, el que ha de fer seguidament el Govern valencià és exigir també a Calatrava i a les empreses constructores que assumisquen el cost de les pífies de l'edifici de l'Àgora, que suma nombrosos desperfectes i errors de disseny que impossibiliten que s'acabe l'obra.

next